Orkar inte med rubrik idag ...

Mohaha, det flyger en mygga utanför mitt fönster just nu. Jag hoppas den fryser jäääätte mycket. Har nästan lust att öppna fönstret och mosa den jävlen. Då har vi en mygga mindre, kanske ett par hundra myggbett mindre. Låter frestande. Men jag är snäll idag. Jag låter honom leva...

Jag ska laga mat idag. Det vankas kycklingcurry på menyn. Ska bli kul å se om det blir ätbart ;D

ååååååh, jag måste bara få dela med mig av min lycka. Bara för att jag var så duktig och sprang så långt imorse tänkte jag fortsätta mitt hälsosamma liv och provade på mörk choklad (inte för att det är så nyttigt egentligen, det känns bara så). Har varit rätt skeptisk till det men fy fan vad god den var!


Sovmorgon

De dagar man orkar ta sig upp och träna innan frukost är sånna dagar som man mår som bäst har jag kommit på. Med lite sovmorgon tog jag mig upp halv sju och sprang en timma och 10 min. Nu är mina ben spagetti. Men jag kommer må bra som fan idag.

Bara för att klaga på någonting måste jag säga att hösten är på väg. JA, DET ÄR SORGLIGT! Jag frös om händer och öron när jag stängde dörren om mig imorse.

Skolan nästa, hejdå!


Jag ska tillbaka!

Jag vaknar upp en morgon och känner att jag helst av allt i världen vill träna gymnastik igen. Bara så. Jag kontrollerar till och med min smidighet/vighet för att kolla att jag fortfarande är kapabel till det. Sen kontaktar jag min gamla tränare och bestämmer att nu är det dags igen. Nu har skadorna gjort sitt. Nu är kroppen läkt.
Nu jävlar är det dags igen!

 


Dilemma

Har ni varit med om att man sitter med mobilen i handen, har precis skrivit ett sms också kan man inte bestämma sig om man ska trycka på "skicka" eller "avbryt". Jag sitter så just nu, och har suttit så ett tag...


jag blir knäpp

När man måste någonting, så vill man vägra.
När man inte får någonting, så måste man bara ha det...
Det värsta är att det ibland kan handla om samma sak - två olika tillfällen.
Varför är det så?

Nu ska jag börja mitt nya liv: somna innan 23 varje vardakväll så nu måste jag packa väskan, sen ska jag bums ner i sängen.

god natt gott folk.

(åååh, nu kom en jätte bra låt!!! - kan sitta 2 min till)


hej... då

Jag gillar den här dagen. Trots att jag fortfarande känner mig som en zombi är jag glad. Nu ska jag bort till nya thairestaurangen och möta upp min familj, det ska bli spännande å se om dom kan laga mat (thairestaurangen alltså). Sen ska jag iväg till Johanna och fira hennes födesedag. det ska bli awesome. Känner stenhårt för den här kvällen!


STUDENTSKIVA

31/3 ska alla befinna sig på Gaudi

FÖR DÅ HAR VI (smnvbe08) STUDENTSKIVA! :'D



Det är så här det känns att vara trött!

hejjagsomnarnu...

Det är fan inte kul å vara trött. Men trött och övertrött inte heeeeelt olika saker. Idag kunde ingenting slå min lycka. Hur underbart är det inte att kunna sitta och skratta åt vad som helst. Dock får jag sörja över att aldrig kunna lyssna på darins "lovekiller" på riktigt igen. Den är så södendriven idag...

nattinatti


Ååh, vad jag är lättlurad

Första affären vi kommer in i är löplabbet. Vi kikar lite. Jag ska inte ha någonting därifrån, det är bara jennifer som ska. Men så ser jag en liten (observera LITEN) lapp bakom träningsbharna "Hur ofta byter du träningsbh? Den ska bytas var 6-12 månad, annars får du hängbröst... blablabla". Vem tror ni lämnar butiken 500 kr fattigare. Jo, lättlurade Sara.

Dags å sova, imorgon har jag förhoppningsvis kommit över smärtan av en något tommare plånbok.
snark ...

Salems apotek - Engbergs apotek

För alla er som inte mår bra. Som behöver medicin. Som tänker knarka alvedon eller bara behöver en ny tandborste.

Jag hänvisar er nu till Salems Apotek för idag är det vårat!

Idag är det dags för pappa att ta över salems apotek och lördagen den 11 september kl 13.00 är det invigning i salems centrum. Då kommer superkändisen Filippa Reinfeldt närvara (eller är det lättare att locka med fika?).
Hur som helst. Då ska alla som inte är döende komma och fira med oss.

Nu ska jag föna håret. hejdå

god morgon världen, idag ska det slösas pengar

Nu ska jag springa tills jag dör. Tills min beniga kropp blivit ännu benigare. Tills benen inte orkar bära. Så tänkte jag när jag vaknade imorse. Det gjorde jag. Nu är jag död...

Nu ska jag träffa Jennifer, minns jag ens hur hon ser ut längre? Nej, nu har det gått för lång tid! Det blir shopping i stan. Jag hade inte tänkt sätta några gränser idag. Jag ska gå in i en affär, hitta nånting som jag vill ha, inte titta på prislappen och bara betala. Så känner jag idag. Det kallas tröstshopping.

Åh, jag har en jätte glad nyhet! Men det får bli ett eget inlägg för det är en riktigt jävla bra nyhet!




Jag och Jennifer för ... hmm ... ja, inte igår i alla fall.


ångest!

Nu har jag en sjuk känsla. Jag känner för att verkligen lägga mig i någons knä och bara gråta, gråta en hel flod, nej, ett jävla hav!
Men jag har ingen aning om varför... Jag tror jag skulle må fin fint sen :)

(jag tror det kallas skolångest)



Jag måste nog säga att jag älskar mitt jobb

En vanlig dag på jobbet:

Jag står i tärningen (en av grönans alla lotterier/lyckohjul etc). För er som inte kommer förstå så går detta spel ut på att dra i en spak för att slå om tärningar. För att vinna ska man räkna ihop summan av alla sju tärningar och få en siffra som är märkt med röd färg på bordet.

en pappa kommer fram, med sina 2345345 barn, turkisk brytning. Han slänger fram en hundring
-  vi tar för hela den
-  okej, 20 spel då alltså? Du vet hur man gör?
- kör bara...
Jag sätter igång spelet och han börjar rycka i spaken. När han dragit 4 gånger säger han:
- eey, hur gör man den här!?
- Du ska räkna tärningarna, får du en röd siffra har du vunnit.
- säger den till när man vinner?
- den räknar ju inte av sig själv, det är du som räknar.
- hur ska jag veta?

Det är när man träffar sånna människor som man kommer på att man kanske inte är så dum i alla fall!


inte min dag idag...

Jag som aldrig (verkligen ALDRIG) äter smärtstillande sitter nu nästan hög på både alvedon, ipren och ibuprofen (heter det så?). Känns förjävla bra. Inte ont i magen längre i alla fall...

Haha, jag som inte ens skulle börja blogga - endast köra semesterblogg är nu inne på mitt andra inlägg för dagen. Betyder det att jag inte har något liv eller att jag gillar att prata om mig själv? Nej, just nu är det för att jag är så fruktansvärt seg och orkar inte ens lyfta min tekopp som jag sitter här - istället för att sitta nere vid sjön och fiska kräftor med dem andra - ja, tro det eller ej, men jag missar självaste kräftfisket just nu. Fast det är roligare att plocka upp burarna än att stoppa i dem, så senare sitter jag förmodligen där ändå (;

Nu ska jag sova


misslyckad kväll = lyckad morgon

Visst är det härligt att ha någon runt lillfingret, men fy fan för att vara detta sorgliga offer ...

På tal om ingenting blev det ingen utgång för min del igår. Jag måste blivit allergisk mot alkohol efter Magaluf. Jag kommer hem till Karin, sitter och ska blanda min första grogg - det går inte. Fy fan vad det tar emot. Jag bestämmer mig för att köra en nykter kväll helt enkelt. Men lukten av alkohol hade redan gjort mig illamående. Kändes som spya upp i halsgropen. Jag kommer till tullinge station, där hoppar jag av för att vända hem och tycka synd om mig själv...

Men det gör ingenting idag. Tvärtom, jag sov 10 timmar och sprang 8 km innan frukost. Frukost är aldrig godare än efter träning. Nu ska jag övningsköra lite. Körkort? JA TACK!

Isabel 18 år

Idag har världens finaste Isabel fyllt 18 år. Hon bjöd hem oss på födelsedagsfika och nu snackar vi inte mariekex från ica. Nu snackar vi avancerade bakelser, bland annat cupcakes som nästan var sorgliga att äta upp, de var såååååååå fina! Har nästan saknat sånt firande, man blev helt plötsligt ett barn på ett barnkalas. Men imorgon ska hon dras med på krogen och supas under bordet. hoho, det vet hon inte om (a) ...
















18 augusti

Jag har upptäckt att jag är på extremt bra shoppinghumör. Det måste vara en bieffekt av väldigt mycket känslor på en och samma gång. Enda sen jag kom tillbaka till sverige har jag fått en grym kick varje gång jag spenderar pengar. Jag gillar sånna perioder - om det är en kort period vill säga, annars blir det farligt.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen blir det iväg till gymmet och överraska kroppen med lite arbete.

Imorgon fyller världens bästa Isabel 18 år och då blir det hem till henne och fira. Har inte sett hela gänget sen skolan slutade så det är någonting man sett fram emot :)

god jul ...............

slut? nääääääääääää

Jag har varit värdelös på att uppdatera, förlåt! Men jag har inte heller haft möjlighet till det senaste tiden.

Nu är min semester slut vilket innebär att mitt bloggande egentligen är slut. Jag kommer möjligen lägga upp några inlägg i veckan bara för att skriva av mig lite, men jag tänker inte garantera ett inlägg varje dag.

Kan avsluta med att berätta att jag har haft en supersemester som avslutades med en superfin söndagkväll (:

 


Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te, se en bra film och njuta av att äntligen få vara hemma igen


RSS 2.0