slut på krut

Jag orkar inte bry mig längre. Ungefär så känner jag nu, och det gäller inte en, eller två delar av mitt liv. Det gäller allting. Jag ska sluta få dåligt samvete när jag äter godis, jag ska sluta träna när jag inte egentligen orkar, jag ska sluta få ångest dagen efter, jag ska sluta lägga ner hela min skäl i skolbänken.
Det är inte värt det

Höstlovet kom lägligt. Jag har aldrig uppskattat ett lov som jag gör nu


onsdagsbikt

Känner mig stolt ikväll. Imorgon är det prov och jag kommer att kamma hem ett mvg. Gör jag inte det så mördar jag någon.

Jag har i princip inte gjort annat än att klaga när jag förmedlar någonting här och det känns lite trist.
Jag tänker inte säga att jag ska ändra på mig, för det tänker jag inte. Men det är så oerhört skönt att klaga, och inte många tycker om att höra klagomål, därför får folket läsa det istället...

ENJOY!


Biologi kan ta sig

Jag är så fruktansvärt taggad inför utgång. Nästan så det är dags att bli orolig... Det är faktiskt måndag och jag har ingenting annat än plugg på kvällschemat. Hatar mitt liv i detta nu. Vill bara kräkas på boken och posta den till biologiläraren.

Men... Ha en trevlig kväll gott folk, och ni som inte har plugg, njut förfan!


slaveri

Sara goes barnvakt och städkärring. Hela gårdagen ägnades åt att passa småttingarna, hela dagen fram tills nu har jag städat på jobbet. Jag har krupit runt på knäna och skrubbat golvet! *klapp på huvudet* Nu blir det Biologi, Hjärnan och CNS, så fruktansvärt intressant, kan inte bärja mig. Det känns som om man borde belöna sig själv snart? Får se om man kan få till en timmas extra sömn inatt, då blir jag glad.


¤

Det är extrapris på saffran och dom har börjat sälja julkalendern? Det är fortfarande OKTOBER Sverige. Det här är inte okej.

Utgången igår var riktigt lyckad. Första gången på pure, absolut inte sista gången. Kom hem lagom till familjen satt och åt frukost. Kanske inte såg så bra ut men man brukar ju säga det "tiden går fort när man har roligt" ;)
Ikväll blir det hemma med småttingarna, har fått i uppgift att sitta barnvakt men efter gårdagen kan jag nog behöva det. Känns rätt bra faktiskt. Får se till att gå igenom lite plugg också när jag ändå sitter hemma. låter inte riktigt som en lördagkväll men idag passade det.


!

Jag känner mig som en jojjo.


jag hatar...

Jag hatar beeptest. Jag hatar att mina nerver när det gäller prestation. Jag hatar att jag är förjävla svag mentalt. Jag hatar den här dagen. Jag hatar alla ytliga missfoster. Jag hatar att misslyckas. Jag hatar att ingenting går ihop just nu och att jag sätter för höga krav på mig själv.  
Idag är en DÅLIG dag.


Jag borde helt enkelt hoppa från en bro.
...eller gå och sova?

"jag ska aldrig mer dricka alkohol!" - det har man ju sagt några gånger...



Vaknar 9. Huvudvärk. Sov! kan inte ... Vrider mig i sängen till 10. Blir sjukt sugen på risgrynsgröt. Går upp och kokar risgrynsgröt "låt koka 40 min". Lägger mig i sängen och SOMNAR med risgrynsgröten på spisen. När jag kommer upp går den inte att äta. Blir besviken. Går och sover. vaknar. Går till jobbet. Klagar över huvudvärk. Kommer hem. Får ett samtal/förfrågan om att jobba imorgonbitti. Huvudvärk. "Javisst gör jag det". Huvudvärk.

Men gårdagen kan jag inte klaga på. Tack för en fin kväll Julia & Gabriella!
God natt ...


svårt svar på lätt fråga...

Första gången jag frågade: "går det att sola genom ett fönster" var i 7:an.
Jag har fortfarande inte fått något bra svar på det ...


When you´r half way up you´re always half way down

Överflödig energi som spenderats på opåverkbara ting är energi som skulle ha gått till annat och nu är det dags att insé vad som är lönsammast att lägga ner energi på.


livet leker

Hela veckan har varit så skön! Det måste ha varit den fruktansvärda stressen som svalnat. Fysiken är över, matten är över + flera andra prov därutöver. Nu sitter jag här. Har inte en enda bok med mig hem. Skolan stannar i skolan den här kvällen. Det är hemskt att säga men det känns underligt.

Idag bestämde jag mig.
Den 26/6 åker jag till Magaluf och fixar mig ett bartendercertifikat. SKÅL!


schizofren?

varför i helvete ska alla helt plötsligt spendera vintern i sälen? 
Jag blir deprimerad...

Sista kvällen inför matteprovet, efter det har man sitt liv tillbaka och i helgen blir det av för att fira! (vet inte riktigt vad vi firar, men visst fan ska det firas ibland)
Nu är jag inte deprimerad längre...


Lyckorus

Det här är min dag. Jag är så fruktansvärt lycklig idag! Jag har ingen egentlig anledning till det och det kanske är just det som gör mig ännu gladare. Att kunna vara glad för ingenting, det är någonting man ska ta vara på.

myshelg

Det här skulle jag vilja säga har varit en helg att glädjas åt. Dels har jag träffat min finaste av alla fina, Jennifer. Även om de flesta av våra kvällar ser likadana ut så är varje jävla kväll tillsammans med henne speciell. Att bara snacka skit i timmar är vår specialité. Det är som att bikta sig när man träffar den lilla filuren, man mår som en gud efteråt. Sedan var det en stor dag på lördagen, mammas och pappas födelsedag. Ringde ett litet telefonsamtal till min käre mor långt bort i värmen och smet iväg på middag med släkt och vänner. Efteråt blev det myskväll, massor av mys ...

Jag är glad!


kolmården

mp's vistelse på vildmarkshotellet, kolmården kan bara förklaras med ett ord: spårat.

Jag tycker synd om hotellpersonalen som fick städa dagen efter...
Men tyvärr vill jag erkänna att det inte finns någonting att ångra så vi tänker nog inte be er om förlåtelse.

Fysikprov imorgon. Plugga galet och slänga upp bilder imorgon.
Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för långe.


Smaklig måltid till dig som vill ha äpple

Känner mig som ett äpple som någon klyvit mitt itu. helt plötsligt består jag av två helt olika delar som tänker helt olika saker.

Det bästa vore om någon tog ena halvan och åt upp den så jag slapp vara så förvirrad.


trevligt med fredag

Fy fan för godispåsen jag nyss tömt. Den sitter just nu på två ställen, magen och samvetet. Bara för att det är fredag och jag inte orkar ta mig ut med damerna. Jag sätter mig istället hemma med en godispåse och hoppas att någon gång kanske, om gud vill, så tar jag upp fysikboken och börjar räkna några enstaka tal. Men det är rätt minimal chans för det. Det är så mycket lättare att sitta och äta godis och hoppas på bättre tider.

Menehh, trevlig helg i alla fall!

RSS 2.0