kul ...

Har förberedit mig väl inför provet. På håltimman innan får man veta av läraren att man får använda anteckningar till provet.
"Jaha..." svarar någon då "Hur mycket anteckningar och böcker får man ha?"
"Hur mycket kan ni bära?" blir svaret.
"Tack gode gud" eller "Varför fan kunde du inte säga det tidigare!?"


problemlösaren

Vad man borde förhåller sig inte alltid till viljan och hur vet man egentligen vad man borde ? Följ viljan och dö inte nyfiken...

Ett problem löst, check.

hemma i kallaste sverige igen

Home sweet home. Nu ska jag duscha och packa upp. Bilder kommer snart - när jag inte är utmattad och luktar pyton.

har inte shoppat mer än en klänning. Sen fick jag min efterlängtade pippitröja från min käraste mor. tack, tack tusen tack <3

Bröllopet var fantastiskt. Annorlunda om inte annat. Haha, tårtspaden var ett Starwars svärd (så jag skojar inte när jag säger att det var annorlunda) ....

Som sagt, bilder kommer senare.


Barcelona 23-27 sept

BARCELONA. Here I come.
lite sol, lite bad, lite shopping, lite bröllop, lite restaurang, lite mammi, lite allt möjligt.
vi sammanfattar det hela: kärlek


Det här behöver jag.


:D

Barcelona imorgon bitti!

Härmed välkomnar jag alla prov in i min kalender

Första riktiga dagen på nya jobbet. Det är så jäkla härligt att jobba måste jag säga. Helt plötligt kommer man ifrån allt vad vardagen innebär. Allting som står i kalendern blir som bortblåst för några fåtal timmar. Inatt fick jag knappt en blund för jag var så stressad inför alla jäkla prov. Det blev ju inte bättre av att man på "mentorstiden" idag fick veta att vi kommer ha 3 prov någon veckan snart och att ingen av dessa går att förflytta då varenda jävla vecka endast består av prov...

Fick dock ett prov avlklarat idag. Nu är det bara 40000000000 kvar denna termin?

men eeeh.. snart studenten. håll ut?


Dilemma

kom på att jag har biologiprov på tisdag .... nu mår jag dåligt.

Det är hemskt att så fort man kommer på någonting som gör ont kommer man helt plötsligt på allt annat som också är plågsamt.

Jag har tänk på en sak. Allting, och då menar jag verkligen allting har utgångsdatum (inte bara mjölk) ... När man känner sig nyduschad, är känslan över redan nästa dag. När man äter godis är godispåsen tom inom en timma, orgasmen har en väldigt begränsad hållbarhet. Men allt det här kan du återuppleva. Det är bara duscha igen, om ni förstår mig. Men vad händer när det inte är möjligt att återuppleva någonting som passerat sitt utgångsdatum. Ska man ge fan i att återuppleva det innan man skapat ett starkt behov av det eller ska man suga åt sig allt så länge man bara kan? ibland kan sånna här tankar göra mig riktigt jävla tokig!

God natt.

nej vänta, måste plugga biologi först...

ZzzzZZzzz

Nu vill jag bara sova. Lägga mig ner i sängen, släcka lampan och snarka, snacka i sömnen, dreggla på kudden och allt vad man nu hittar på när man sover riktigt jävla ljupt! Trots att det är fredagkväll och fetaste festen är i gång i Huddinge. Jag känner mig som en riktig färsking, men jag var ju som sagt ute i onsdags så jag får väl skylla på det.

Jag mår bra idag. Visst är jag trött som aldrig förr men jag känner mig glad. Jag hade en fin kväll igår och imorgon har jag lite att se fram emot. Ska bland annat provjobba på världens tuffaste godisaffär sen blir det förhoppningsvis bio med småsystrarna. Då ska man äntligen få se barnfilm på bio utan att behöva skämmas.

På tal om bio! Jag måste se SALT!


lillördag =hattorsdag



Så här går det när man är ute och festar till 04.00 och börjar 8.00 nästa dag... stackars små flickor!


blås på min trasiga själ någon

Jag fick ont i mig idag. Kändes som om någon slog på min lilla själ och tände eld på ett stycke hopp.

Jag är inte lyckligast i världen denna regniga tisdagkväll men tyck inte synd om mig gott folk, det gör jag så bra själv.


stressfaktor nr 1

Värdelös uppdatering innebär att man har ett liv att sköta. Ja så är det. Hela helgen har varit fullspäckad med aktiviteter. Men det mest märkvärda är pappas "lilla" invigning av apoteket. Stort grattis till min käre lille far <3
Sen har jag jobbat som en liten jude och spenderat tid med människor som jag tycker om. Punk slut och god natt!

okej, då vet jag!

Någonting vi alla känner igen. Vi hatar det lika mycket:

Fråga: Ska du med tåget eller tar du nästa?
Svar: Ja, jag tänkte det.

Vad fan svarade du på?

välkommen hem saknade väska!

skola 8-17, SKJUT MIG NÅGON! </3

Efter alla plågsamma lektioner tar jag mig till Gröna lund med min finste Isabel. Vi åker inte riktigt dit för att åka karuseller utan för att jag måste hämta mitt liv (väska med plånbok, neccesär, kalender och en jävla massa annat viktigt i) Sen knatar vi runt kikar lite. Spelar på Centerhjulet och vinner 2kg Sport Lunch. Passar mig utmärkt, jag som tänkt lägga sockret åt sidan... Det funkar inte nu. Sen smet vi vidare för att äta lite middag och fastnade på Soup House. Jätte trevligt ställe med massa homosexuella servitriser. God mat var det i alla fall. Fast förlåt Afrika, jag tror jag slängde mat för 6 pers idag. Vissa restauranger vet bara inte hur onödigt mycket mat de serverar!

Nu ska jag glöra min labbrapport, sen ska jag sova.
God natt

krigare

Med lite vilja klarar man av att springa, även dagen efter ...
nu säger mina spagettiben god natt

Avslutningsfest: Grönan Galan, skräcktema

Jag skojar inte när jag säger att jag fick stressa som ett djur igår. Jag fick tag på allt jag behövde till maskeraden. Dock blev jag sen till förkröket och för att inte blir ÄNNU senare så fick jag bortprioritera middagen, vilket man aldrig, ALDRIG ska göra när man ska dricka. Varför lär man sig aldrig? Som tur var lyckades jag få i mig lite käk innan första drinken skulle börja krypa i halsen. När vi kommer till Tyrol står Hoffmaestro på scen. Najs, det hade man inte räknat med. Finns inte mycket jag kan klaga på den kvällen. Men idag har jag istället en jäkla massa att klaga på, men det har jag förstått är rätt vanligt ...

nu väntar jag bara på bilderna.


söndagsrusch

Nu har man fixat outfitten till imorgon. Grönan Galan, skräcktema. Har lite grejer som jag ska hämta ut i Kista (!!!) imorgon dock. men det tänker jag hinna med efter skolan. Jag tänker inte dela med mig av den jätte spännande informationen än. Jag bjuder istället på bilder på tisdag.

Sen kunde jag inte låta bli att köpa mig ett par JÄTTE fina skor också. ajabaja Sara. Men dom nästan ropade och slet i mig. Sånna stackars skor kan jag inte lämna kvar.


Utekväll som inte riktigt blev som vi hade tänkt, men bra blev den (:

ENJOY!
Nu bjuder på på lite bilder från gårdagen











Nu ska jag jobba. Antar att jag kommer råka på många tele2/comviq kunder idag på gröna lund?


helgen är som sommaren, alldeles för kort...

HEJDÅ...
Matte kan ta sig, fysik kan ta sig. Nu är det helg. Nu ska jag ut.

TREVLIG HELG!
(snart är det måndag igen!)


4 timmars teori och jag somnar inte!

Riskettan klar. Nu är det inte långt kvar... Eller?
äsch, imorgon är det utgång i alla fall.


God natt!

Vardagen är en kunskapskälla

Jag har ännu en gång kommit på någonting nytt: man ska aldrig ha förhoppningar (åh, vad hemsk jag låter, och vad alla hatar sånna tragiska påståenden). Anledningen är att så fort man har förhoppningar angående någonting så slutar det oftast med att man blir besviken. Om man låter allt komma som det kommer blir man istället positivt överraskad.

Imorgon kommer jag sitta i skolan, när jag egentligen skulle varit på arlanda klockan 08.00...
 - det var bland annat därifrån jag lärde mig det nya om förhoppningar.

Kan tala om för alla intresserade att jag sprang imorse också. Känner mig riktigt pigg nu efter 9 timmars sömn och en springrunda.

Skolan nu, hejdå!

RSS 2.0